Zwangerschapsmassage

Heerlijk ontspannen!

Je zwangerschap is een mooie tijd waarin er veel verandert in je lichaam. Een tijd waarin het extra belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en je te laten verzorgen. JoyFit biedt een ontspannende zwangerschapsmassage aan waarin je met milde druk wordt gemasseerd.

Omdat op de buik liggen niet prettig is of niet meer mogelijk is tijdens de zwangerschap wordt de massage in zijligging en rugligging gegeven. Tijdens de zwangerschapsmassage van JoyFit komt het gehele lichaam aanbod en wordt er gebruik gemaakt van een 100% natuurlijke olie speciaal gemaakt voor de zwangere vrouw. Gewoon puur genieten en ontspannen!

Vanaf de 2e trimester van je zwangerschap kun je bij JoyFit van een zwangerschapsmassage komen genieten. Wil je liever in je eigen vertrouwde omgeving gemasseerd worden? Het is bij JoyFit mogelijke om tegen een vergoeding de massage bij jou thuis te ondergaan.

Boek nu voor een tijdelijk actietarief!

  • Zwangerschapsmassage (60min)             NU €50,- i.p.v. €60,-
  • Zwangerschapsmassage Thuis (60min)  NU €60,- i.p.v. €75,-

Het is ook mogelijk een cadeaubon voor een zwangerschapsmassage aan te schaffen. Een zwangerschapsmassage is een geweldig cadeau waarmee je je zwangere vrouw, vriendin, zus, dochter of collega eens heerlijk kunt verwennen!

Meld je aan voor een gratis proefles (Aqua)ZwangerFit®!

JoyFit werkt samen met:

Zwembad De Heuvelrand
Roelenengweg 41
3781 RA Voorthuizen
0342-847140

JoyFit
Voor al uw vragen
kunt u gebruik maken van
het contactformulier.

© 2020 JoyFit.nl