Kennismaken met
JoyFit

Wie ben ik?

Ik ben Joyce, mama van Sem (2022), (oedeem)fysiotherapeute, ZwangerFit-docente en gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van de zwangere en (pas) bevallen dame.

Joyce Damwijk

Eigenaar JoyFit

Sinds februari 2011 ben ik afgestudeerd fysiotherapeut, daarna ben ik mij al snel gaan verdiepen in de zwangere en bevallen vrouw. Dit is begonnen met de ZwangerFit opleiding waarna ik vanaf 2012 JoyFit ben gestart en trainingen en coaching ben gaan geven aan zwangere en bevallen dames in de vorm van (Aqua) ZwangerFit, MamaFit en BevalFit.

Andere opleidingen en cursussen die ik gevolgd heb zijn: Oedeemtherapie, Dry Needling, litteken therapie/taping volgens de 4xT methode, Zwangerschapsmassage, Babymassage, Spinning babies en de training tot C-Section Treatment Specialist bij de Keizersnede club.

Na mijn eigen keizersnede bevalling in oktober 2022 heb ik helaas gemerkt dat er een stukje nazorg mist in Nederland en ben er bewust van geworden wat het belang is van een uitgebreide benadering om vrouwen te ondersteunen bij het omgaan met de fysieke en emotionele uitdagingen die kunnen voortkomen uit een keizersnede bevalling.

Zelf ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden en zo terecht gekomen bij de keizersnedeclub in Amsterdam, zij is de eerste in Nederland die volledig gespecialiseerd is in het behandelen van de keizersnede littekens op zowel fysiek als mentaal vlak. Mijn interesse was direct gewekt, dit moet op meer plekken in Nederland mogelijk zijn! Elke vrouw die klachten ervaart na een keizersnede bevalling moet naar mijn mening op korte afstand van huis geholpen kunnen worden.

Ik heb de opleiding gevolgd bij de keizersnede club en mag mijzelf C-Section Treatment specialist noemen en ben nu gespecialiseerd in de nazorg en behandeling van keizersnede littekens. Ik hoop in veel vrouwen te mogen helpen bij hun mentale en fysieke herstel na een keizersnede bevalling.

Created by ViDa Producties ©2024

Typefouten en/of prijswijzigingen voorbehouden. © ViDaproducties.nl 2024